Wie zijn we

Mijntelco.be is een telecom prijsvergelijker die op een onafhankelijke en objectieve manier de producten van alle Belgische providers van internet, digitale tv en mobiele telefonie vergelijkt en dit op basis van uw eigen voorkeuren of budget.

Mijntelco.be geeft u het meest actuele overzicht van de producten en promoties die momenteel door de verschillende operatoren aangeboden worden en vergelijkt deze op een objectieve en performante manier. Op deze manier kan u het abonnement of pakket vinden dat het best aansluit bij uw behoeftes en betaalt u nooit nog een cent te veel.

Hebt u het abonnement gevonden dat het best bij u past? Dan kunt u via Mijntelco.be heel gemakkelijk rechtstreeks intekenen op de aanbieder van uw keuze. U hoeft bovendien uw huidig abonnement zelf niet op te zeggen, dat doen de operatoren voor u.

Mijntelco.be maakt deel uit van DPG Media, een leidende mediagroep in Vlaanderen die kijkers, surfers, lezers en luisteraars weet te raken met straffe verhalen, razendsnel nieuws en sprankelende entertainment.