BASE

BASE maakt sinds 2016 onderdeel uit van de Telenet familie en richt zich volledig op mobiele telefonie. Daarbij probeert de operator het verschil te maken in de datavolumes, wat men uitdrukt in MB of GB. Zo biedt BASE sinds 2021 5G aan in regio’s Leuven, Antwerpen en de kust. Tegen 2025 moet het mobiele netwerk volledig uitgebreid zijn met 5G.

BASE-abonnementen

BASE biedt abonnementen aan met flexibele datavolumes aan. Op die manier profileert BASE zich als één van de sterkste providers voor de mobiele telefonie. Enkele voordelen van een BASE abonnement:

  • DATA JUMP: Heb je je data niet volledig opgebruikt? Dan mag je deze data gewoon overnemen naar volgende maand.
  • Free Data Day: Als abonnee krijg je elke eerste dag van de maand 24 uur gratis data.

My BASE-app

De My BASE-app is je persoonlijke klantenzone bij BASE. Hierin regel je gemakkelijk zelf verschillende zaken. Denk hierbij aan het bestellen, activeren of betalen van je prepaidkaarten, veranderen van tariefplan of het beheren van je aanrekeningen. 

Helpt je My BASE-app niet genoeg? Krijg hier alle info rond de klantendienst van BASE.

BASE abonnementen vergelijken

Naargelang je profiel zijn er ongetwijfeld abonnementen en bijbehorende BASE tarieven die bij je passen. BASE abonnementen vergelijken is dus de boodschap! Bij ons Independer kan je de verschillende BASE abonnementen vergelijken met andere telecomoperatoren in onze vergelijker.