Proximus

Proximus biedt uitzonderlijke netwerkkwaliteit aan. Zo zijn zij de enige operator op de markt die over een eigen mobiel en vast netwerk beschikken en dit in heel België. 

Televisie + Internet + Vaste lijn + Mobiel

Alle abonnementen met internet, tv, vaste lijn en gsm

Ontdek

Televisie + Internet + Vaste lijn

Alle internet, tv en vaste lijn abonnementen

Ontdek

Televisie + Internet + Mobiel

Alle abonnementen met internet, tv en gsm

Ontdek

Televisie + Internet

Alle abonnementen met internet en tv

Ontdek

Internet + Mobiel

Alle abonnementen met internet en gsm

Ontdek

Internet

Overzicht van alle internet abonnementen

Ontdek

Promo's

Ontdek de actuele promo's

Ontdek

Proximus abonnementen

Proximus biedt naast Telenet, Orange en VOO ook packs aan waarbij internet, tv, mobiel en vaste lijn, afhankelijk van je keuze, zitten inbegrepen. Hun bekendste pack is Flex. Daarnaast hebben ze ook verschillende abonnementen voor enkel mobiel of enkel internet. Redenen waarom je voor een Proximus-abonnement moet kiezen:

  • De abonnementen zijn combineerbaar met één van de vele content producten uit hun portfolio (Jupiler Pro League, Netflix, Disney+,...) Bovendien hebben alle internet klanten van Proximus gratis en onbeperkt toegang tot Het Laatste Nieuws digitaal en Le Soir+.  
  • Eigen netwerk met sterke snelheden: Proximus installeert bovendien stap voor stap fiber en 5G in heel België. Hierdoor geniet je van supersnel internet tot 1 Gbps. 

Proximus apps: MyProximus, Pickx app, Proximus Mail

Proximus heeft een aantal apps die de gebruikservaring van hun klanten alleen maar moet verbeteren. De bekendste app is MyProximus waarin je gemakkelijk alles opvolgt. Een overzicht van de belangrijkste apps:

  • MyProximus: Beheer vlot je Proximus-producten via MyProximus. Dit is je eigen klantenzone in Proximus. Extra data nodig? Regel het vlot via de app. Daarnaast laat deze app je toe wifi-problemen op te lossen, facturen raad te plegen. Ook parkeersessies betalen met 4411 gaat perfect.
  • Pickx app: Pickx is het digitale tv platform van Proximus. Via de Pickx-app of website bekijk je, live of uitgesteld, meer dan 80 zenders in de Europese Unie. Koos je voor een pack met tv-abonnement dan is Pickx inbegrepen in de pack.
  • Proximus Mail: Binnen je MyProximus-account maak je gratis je eigen Proximus mailbox aan. Voor privé-klanten bieden ze 50 MB aan om alle mails in één ruimte te beheren. Alle data slaat Proximus op in het datacenter in België. Hierdoor zijn je gegevens extra beveiligd.

Naast deze drie populaire apps heeft Proximus ook andere apps in de aanbieding: Doktr app, Banx app, Proximus Cloud, Proximus Mail en de 1207 app.

Krijg hier meer info over de klantendienst van Proximus.

Proximus abonnementen vergelijken

Op zoek naar een nieuwe provider? Vergelijk gemakkelijk de verschillende telecomoperatoren en hun abonnementen.