Orange Belgium

Orange - het vroegere Mobistar - is een gevestigde waarde op de telecommarkt in België. Met dochteronderneming Orange Communications Luxembourg is Orange actief in Luxemburg. Daarnaast is Orange Belgium onderdeel van de Franse Orange Group, die internationaal actief is.

Televisie + Internet + Vaste lijn + Mobiel

Alle abonnementen met internet, tv, vaste lijn en gsm

Ontdek

Televisie + Internet + Mobiel

Alle abonnementen met internet, tv en gsm

Ontdek

Televisie + Internet + Vaste lijn

Alle abonnementen met internet, tv en vaste lijn

Ontdek

Internet + Mobiel

Overzicht van alle abonnementen met internet en gsm

Ontdek

Internet + Vaste lijn

Alle abonnementen met internet en vaste lijn

Ontdek

Televisie + Internet

Alle abonnementen met internet en tv

Ontdek

Mobiel

Een overzicht van alle mobiele abonnementen

Ontdek

Internet

Overzicht van alle abonnementen met enkel internet

Ontdek

Promo's

Ontdek hier alle actieve promo's

Ontdek

Welke Orange abonnementen zijn er?

Orange biedt televisie, internet en mobiele telefonie aan in verschillende formules en abonnementen. Orange bundelt zijn internet, tv en mobiele services in een pack met de naam Love: Love Duo wanneer je internet met mobiel combineert; Love Trio als je daar ook tv aan toevoegt. 

Zo kan je je abonnement bij Orange volledig afstemmen op je noden en kan je steeds een abonnement vinden dat bij jou past. Wil je overal in België over vast internet beschikken (bv. in je kot of tweede verblijf aan de kust), dan heeft Orange daar een oplossing voor met zijn Flybox: vast internet over 4G.

Welk netwerk gebruikt Orange?

Orange maakt gebruik van het kabelnetwerk van Telenet in Vlaanderen voor zijn internet- en tv-diensten. Dankzij de overname van VOO in 2021 beschikt Orange in de toekomst over een eigen kabelnetwerk in Wallonië en grote delen van Brussel

Orange apps

Orange biedt een breed scala aan apps om het gebruik van hun diensten nog gemakkelijker te maken. We geven een overzicht van de handigste apps:

  • My Orange-app: Ben je klant bij Orange? Dan download je ongetwijfeld MyOrange. Via deze app volg je onder meer als klant je verbruik op, herlaad je prepaidkaarten (of die van iemand anders) of voeg je nieuwe abonnementen toe. Daarnaast ontvang je ook cadeaus via Orange Thank You.
  • Orange Smart Home: Je beheert en bedient van op afstand je verbindingen en Smart Home-apparaten. Zijn alle elektrische toestellen uitgeschakeld? Je ziet het in de app.
  • Orange TV-app: Via de TV-app plan je zelf wanneer en waar je kijkt. Je kijkt zonder problemen uitgesteld en dit onder meer op je tv, smartphone of tablet.

Toch nog een vraag? Krijg hier alle info over de klantendienst van Orange.

Orange abonnementen vergelijken

Weet je niet zeker of je wel over het voordeligste abonnement beschikt? Maar een vergelijking via Mijntelco en kom meteen te weten welk abonnement het meest geschikt voor je is.

Abonnementen van Orange Belgium