Hey telecom

Hey! is een nieuwe speler op de Belgische telecommarkt en richt zich uitsluitend op mobiele telefonie. Hey! is als provider nog maar actief sinds eind 2021 en heeft zich volledig ingeschakeld in het digitale en duurzaamheidstijdperk. Zo is de klantendienst van Hey! honderd procent digitaal, gebruikt de provider ook simkaarten van gerecycled plastic en zijn ze volledig koolstofneutraal.

Hey! maakt gebruik van het netwerk van Orange voor het aanbieden van zijn mobiele telefoniediensten. Hierdoor biedt Hey telecom ruime dekking aan en geniet je van de maximale snelheden die Orange kan leveren. 

In 2022 werd Hey! verkozen tot Beste Product van het Jaar in België. Een Hey! gsm abonnement werd door 120 Belgische families getest én verkozen tot product van het jaar door 10.000 personen.

Hey! zet honderd procent in op het Hey! gsm abonnement. Een Hey! gsm abonnement heb je in verschillende formules, telkens afhankelijk van hoeveel belminuten, sms’en en mobiele data het Hey abonnement omvat. Het meest ruime Hey! gsm abonnement bevat 40 gigabyte aan mobiele data en je kan er onbeperkt mee bellen en sms’en.

Hey! zet heel sterk in op het aanbieden van grote hoeveelheden mobiele data aan een scherpe prijs. Wie klant is bij Hey!, krijg na één jaar dubbel zoveel data bij zijn Hey! gsm abonnement.

Abonnementen van Hey telecom