Hey telecom

hey! is pas sinds 2021 actief als telecomoperator op de Belgische markt en richt zich uitsluitend op mobiele telefonie. Daarnaast dragen ze ook hun steentje mee aan de natuur. Hey! Is een merk van Orange Belgium.

 

hey!-abonnementen

hey! Probeert ook op digitaal en duurzaam vlak mee te zijn. Zo is hun klantendienst 100% digitaal. Enkel redenen waarom je voor een hey telecom abonnement moet kiezen:

  • Duurzaam bedrijf: Ze gebruiken simkaarten van gerecycled plastiek en ze zijn volledig koolstofneutraal. 
  • Ruime dekking: Ze gebruiken het netwerk van Orange om hun mobiele telefoniediensten aan te bieden. Zo geniet je van ruime dekking en maximale internetsnelheden die Orange levert.
  • Beste Product van het Jaar: In 2022 werd een hey! Gsm-abonnement getest door 120 Belgische families en verkozen tot Beste Product van het Jaar in België.
  • Grote hoeveelheid data aan scherpe prijs: Het meest ruime Hey! gsm-abonnement bevat 40 gigabyte aan mobiele data en je kan er onbeperkt mee bellen en sms’en. Bovendien krijg je als klant na één jaar dubbel zoveel data bij je hey! Gsm-abonnement.

My hey!

Zowel via de app My hey! als je persoonlijke My hey!-zone op de website bekijk je je persoonlijke gegevens. Via de app betaal je je facturen, vind je overzicht van je sms’en, dataverbruik en belminuten.

Meer info over de 100% digitale klantendienst? Bekijk alle info over hey telecom op deze pagina.

hey!-abonnementen vergelijken

Op zoek naar een voordelig gsm-abonnement? Of wil je een volledig nieuw telecomabonnement afsluiten? Klik op onderstaande knop om je vergelijking te starten.