edpnet

edpnet is een budgetvriendelijke telecomoperator, gespecialiseerd in ‘internet only’-abonnementen. Je surft er onbeperkt, zonder voorwaarden. Naast VDSL en Fiber, bieden zij voordelige mobiele abonnementen met extreem lage buitenbundeltarieven.

Internet + Mobiel

Alle abonnementen met internet en gsm

Ontdek

Internet

Overzicht van alle internet abonnementen

Ontdek

Jarenlange ervaring en expertise

Met 25 jaar ervaring en het vertrouwen van 50.000 klanten, is edpnet een betrouwbare internet- en mobiele provider. De reviews op Trustpilot bevestigen dat, met een gemiddelde score van 4,3 op 5.

Stabiele tarieven

In 2022 gingen de internettarieven bij edpnet met een enkele euro omhoog, na meer dan 10 jaar de tarieven niet te verhogen of te indexeren. Een scherp contrast met de grote telecomproviders, waar de tarieven minstens 1 keer per jaar verhogen. 

Snelle persoonlijk helpdesk

90% van de klanten krijgt in minder dan 3 minuten een ervaren helpdeskmedewerker aan de lijn. Vergeleken met de grote spelers werkt deze klantendienst enorm snel.

Handige edpnet mobile-app

De mobiele app maakt het je makkelijk: je checkt er je verbruik en je beheert er je aansluitingen en je facturen. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Betrouwbaar Proximus-netwerk: 

edpnet gebruikt het Proximus-netwerk voor internet, waardoor ze een ruime dekking hebben en al op vele plaatsen Fiber aanbieden (échte glasvezelverbindingen, in tegenstelling tot de coax-verbindingen van bv. Telenet). Het is een stabiel netwerk en edpnet communiceert transparant over de zeldzame netwerkproblemen via hun netwerkstatuspagina: issues.edpnet.be

 

Vergelijk hier de edpnet-abonnementen met die van andere telecomoperatoren.