edpnet

Edpnet is een onafhankelijke telecomoperator die gespecialiseerd is in ‘internet only-abonnementen’. ADSL, VDSL, EFM, glasvezelverbindingen, telefonie, hosting en de registratie van domeinnamen behoren tot de diensten van edpnet. Edpnet is al bijna twintig jaar actief op de Belgische en Nederlandse markt.

Internet + Mobiel

Alle abonnementen met internet en gsm

Ontdek

Internet

Overzicht van alle internet abonnementen

Ontdek

edpnet-abonnementen

edpnet bood in 2018 de provider ook televisiediensten aan, maar vandaag richten ze zich op een kleiner aanbod van diensten en producten. Waarom je voor een edpnet-abonnement moet kiezen:

  • Proximus-netwerk: edpnet maakt gebruik van het netwerk van Proximus, wat betekent dat de provider een ruime dekking heeft en iedereen gebruik kan maken van edpnet als het Proximus netwerk in de betreffende regio aanwezig is.

Webhosting: edpnet is één van de enige providers die webhosting ook aanbiedt.

My edpnet app

De My edpnet app is zowel beschikbaar voor Android als iOS. Via deze app beheer je als klant gemakkelijk je account. Zo raadpleeg je je verbruik, beheer je abonnementen en facturen. 

edpnet webmail

Als je klant wordt bij edpnet ontvang een eigen e-mailadres met een default wachtwoord. Hiermee log je in op edpnet webmail. Je bereikt het portaal via de website van edpnet door rechtsboven op ‘webmail’ te klikken. Eenmaal je bent ingelogd, kan je je facturen bekijken, abonnemente(n) beheren of dergelijke.

Behalve scherpe prijzen, zet edpnet in op het leveren van de beste service en kwaliteit. Edpnet scoort dan ook hoog op klantenservice. Zit je nog met vragen? Krijg hier alle info over de klantendienst van Edpnet.

edpnet abonnementen vergelijken

Naargelang je profiel is er ongetwijfeld een edpne-abonnement op maat dat bij je past. Edpnet-abonnementen vergelijken is dus de boodschap! Hier kan je de verschillende edpnet-abonnementen vergelijken met andere telecomoperatoren in onze vergelijker.