Mobile Vikings

Mobile Vikings is van oorsprong een mobiele operator actief in België, maar sinds 2022 bieden ze ook internet producten aan onder het merk “Internet thuis”. Het is een mobile virtual network operator (MVNO), wat betekent dat Mobile Vikings niet over een eigen licentie beschikt, maar het netwerk van een andere operator, in dit geval Proximus, gebruikt. Ook voor zijn internet diensten maakt Mobile Vikings gebruik van het Proximus VDSL en fiber netwerk.

Internet + Mobiel

Alle abonnementen met internet en gsm

Ontdek

Internet

Overzicht van alle internet abonnementen

Ontdek

Mobile Vikings-abonnementen

De Mobile Vikings abonnementen richten zich op het aanbieden van mobiele data aan scherpe prijzen. Daarnaast zijn er nog tal van redenen waarom je voor abonnement moet kiezen bij Mobile Vikings:

  • Only Data abonnement: Mobile Vikings biedt een abonnement aan met enkel data. Handig in tijden wanneer bellen en sms’en niet meer zo standaard zijn. 
  • Viking Clan: Door een ‘clan’ te vormen met vrienden en familie krijg je 1 GB data per persoon per maand extra. Hiervoor moet je elke wel een abonnement van minimum 15 euro per maand hebben.
  • Onbeperkte mobiele en internet abonnementen: Je hebt voor een gemiddelde prijs al snel 10 GB aan data en onbeperkt bellen en sms’en. Ook kan je kiezen voor een onbeperkt internetabonnement met onbeperkt data, bellen en sms’en. 
  • Viking Deals: Bespaar met Viking Deals op je telefoonfactuur. Lees hieronder er meer over!

Viking Deals

Viking Deals is het beloningsprogramma voor klanten van Mobile Vikings. Dankzij Viking Deals krijg je korting op je telefoonrekening door Vikingpunten te verzamelen. Hoe gaat het in zijn werk:

  1. Koop online bij één van 250 partners: Shop via vikingsdeals.be of de My Vikings-app bij één van de 250 partners van Mobile Vikings. Denk hierbij aan Coolblue, bol.com, Farmaline, booking.com, My Jewellery, … 
  2. Ontvang Vikingpunten: Bij elke aankoop krijg je een deel van je aankoopbedrag terug in Vikingpunten. Deze punten verschijnen automatisch in je Mobile Viking-account.
  3. Betaal met Vikingpunten: Bij je de betaling van je volgende factuur of herlading gebruik je je Vikingpunten om te betalen. Zo geniet je van korting of betaal je juist helemaal niets. 

My Mobile Viking-app

De My Mobile Viking-app download je zowel voor Android als iPhone. Via de app controleer je snel je verbruik, stel je (data)limiet in voor je verbruik, herlaad je je simkaart, vernieuw je je abonnement of spreek je je eigen voicemail in. Ook via de app spaar je punten voor Viking Deals

Vind je niet alles terug in de app? Krijg hier alle info over de klantendienst van Mobile Vikings.

Mobile Vikings-abonnementen vergelijken

Naargelang je profiel zijn er ongetwijfeld Mobile Vikings abonnementen en bijhorende Mobile Vikings tarieven die bij je passen. Mobile Vikings abonnementen vergelijken is dus de boodschap! Vergelijk de verschillende Mobile Vikings abonnementen en tarieven met andere telecomoperatoren in onze vergelijker.