Scarlet

Scarlet werd opgericht in Nederland in 1992 en is sinds 1997 ook in België actief. Sinds februari 2008 behoort Scarlet tot de Proximus Groep. Onder het motto ‘less is more’ richt Scarlet zich op gebruikers die enkel een basispakket voor internet, telefonie en digitale tv willen. Deze diensten combineert Scarlet samen in bundels.

Televisie + Internet + Mobiel

Alle abonnementen met internet, tv en gsm

Ontdek

Internet + Mobiel

Alle abonnementen met internet en gsm

Ontdek

Internet

Overzicht van alle internet abonnementen

Ontdek

Scarlet abonnementen

Scarlet biedt naast Proximus, Telenet, Orange en VOO ook pakketten of packs aan. Zo bevat een Trio Pack een internet-abonnement en digitale televisie aangevuld met een telefoonabonnement voor de vaste lijn of je gsm. Daarnaast biedt Scarlet verschillende diensten ook apart aan.  

  • Het essentiële aan de beste prijs: Scarlet onderscheidt zich qua prijs van haar moederonderneming Proximus. Zo surf je voordelig en onbeperkt met een Scarlet internet abonnement. 
  • Verhuis zonder kosten: Heb je een Scarlet-abonnement en sta je op het punt te verhuizen? Je Scarlet-abonnement verhuist gratis mee. Je hoeft dus niet te betalen voor activerings- en installatiekosten.
  • Diverse mogelijkheden: Scarlet biedt de verschillende diensten en producten ook apart aan. Daarnaast zijn er ook verschillende opties voor een Scarlet gsm-abonnement bij Scarlet mobile, met diverse mogelijkheden om te bellen, te sms’en en te surfen, al dan niet onbeperkt. 

MyScarlet

Meld je aan via Mijn Scarlet en zo beheer je je abonnementen zelf online via je eigen klantenzone. Sinds twee jaar meld je je aan via je eigen e-mailadres. Bovendien regel je betalingen enz. Heb je toch nog vragen waarbij de app geen antwoord biedt? Krijg op deze pagina alle uitleg over de klantendienst van Scarlet.

Scarlet abonnementen vergelijken

Niet zeker of je bent aangesloten bij de beste telecomprovider? Of wens je je Scarlet-abonnement te vergelijken? Een vergelijking doe je snel via ons. Kom via onderstaande knop het beste abonnement te weten.