yoin

Wie is yoin?

Begin 2021 trad Youfone toe tot de Belgische markt. Wat later, in 2024 onderging het een rebranding en veranderde de naam naar yoin. Yoin is een toegankelijke telecomprovider voor alle Belgen. 

In samenwerking met het Proximus-netwerk zorgen wij ervoor dat iedereen snel, stabiele en slim verbonden is. Het Proximus-netwerk is uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk van België met downloadsnelheden tot 900 Mbit/s.

Internet

Alle internet abonnementen

Ontdek

Promo's

Ontdek de actuele promo's

Ontdek

GSM-abonnementen en Internet Thuis

Yoin streeft ernaar om altijd de beste GSM-abonnementen aan de beste prijs aan te bieden. De klant kan zelf een GSM-abonnement samenstellen met een ruime keuze aan data, belminuten en sms’en. Zo is er voor elke mobiele telefoongebruiker een passend GSM-abonnement af te sluiten. De abonnementen zijn zowel in België als in de EU geldig.  Daarnaast biedt yoin ook sinds 2023 Internet Thuis aan op het Proximus-netwerk.

Klanten houden via de persoonlijke MyYoin altijd controle over de kosten met de bel- of datalimiet. Daarnaast biedt de MyYoin extra diensten & modules aan zoals een spaarprogramma, yoin the club, en een vriendendienst waarbij de klant en iemand uit zijn vriendenkring beiden €10,- korting krijgen op hun factuur. 

 

Waarom kiezen klanten voor yoin?

  • Flexibele en betaalbare abonnementen
  • Premium Proximus-netwerk
  • Controle over je kosten
  • Makkelijk overstappen
  • Vriendendienst: €10 korting per aangesloten vriend

     

Kom erbij en let’s yoin!