Youfone

Net zoals hey! en BASE biedt Youfone enkel mobiele abonnementen aan voor België. Youfone is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat in België nog maar actief is sinds mei 2021. Youfone is een mobile virtual network operator (MVNO) voor zijn mobiele diensten en gebruikt daarvoor het Proximus netwerk. 

Internet

Alle internet abonnementen

Ontdek

Promo's

Ontdek de actuele promo's

Ontdek

Youfone abonnementen

Youfone biedt in Nederland internet, tv, mobiele en vaste telefonie aan. In België biedt Youfone voorlopig enkel mobiele telefonie aan. Waarom kies je beter voor een mobiel abonnement van Youfone?

  • Je kan je Youfone gsm-abonnement helemaal zelf op maat samenstellen: Je kiest hoeveel belminuten, sms’en en data je nodig hebt. Op die manier probeert Youfone zijn gebruikers de vrijheid te geven en hen niet te laten betalen voor data of minuten die ze niet nodig hebben.
  • Ruime dekking: Iedereen kan gebruik maken van Youfone als het Proximus netwerk in de betreffende regio aanwezig is. 

MyYoufone app

Zowel voor iPhone als Android smartphones is de app beschikbaar. Als klant bekijk je je facturen app. Daarnaast kan je ook abonnementen wijzigen in de app of volg je gemakkelijk je verbruik op. Indien gewenst, stel je ook een bel- en datalimiet in om je verbruik onder controle te houden. Via de MyYoufone app behoud je snel en makkelijk het overzicht.

Wens je toch de klantenservice te contacteren? Krijg hier info over de klantendienst van Youfone.

Youfone-abonnementen vergelijken

Zeker dat je het meest voordelige abonnement afsloot voor je smartphone? Een test biedt zekerheid. Doe snel een vergelijkingstest op Mijntelco en weet meteen wat voor jou het meest voordelige abonnement is.