Youfone

Youfone is als telecomoperator actief in België en Nederland. In Nederland biedt Youfone zowel internet, tv als mobiele en vaste telefonie aan. In België kan je enkel een Youfone mobiel abonnement krijgen. Youfone België is nog maar sinds mei 2021 actief. Youfone is een mobile virtual network operator voor zijn mobiele diensten en gebruikt daarvoor het Proximus netwerk. 

De operator streeft ernaar om met zijn Youfone mobiel abonnement de beste van de klas te zijn en de beste prijs aan te bieden. Dankzij het Proximus netwerk is een ruime dekking gegarandeerd: iedereen kan gebruik maken van Youfone als het Proximus netwerk in de betreffende regio aanwezig is. Youfone probeert zijn gebruikers ook vrijheid te geven en niet te laten betalen voor data of minuten die ze niet nodig hebben.

Youfone biedt enkel Youfone mobiele abonnementen aan, geen Youfone internet en tv abonnementen. Een Youfone abonnement kies je op jouw maat en kan je aanpassen wanneer je wil, afhankelijk van wat je noden zijn op vlak van bellen, sms’en en mobiel surfen. De Youfone abonnementen draaien rond scherpe prijzen.

Youfone beschikt over enkele standaardformules met verschillende tarieven, afhankelijk van hoeveel belminuten, sms’en en datavolumes het bevat. Daarnaast kan je jouw Youfone gsm abonnement ook helemaal zelf op maat samenstellen, wat Youfone uniek maakt. Je kiest hoeveel belminuten, sms’en en data je nodig hebt. Indien gewenst kan je ook een bel- en datalimiet instellen om je verbruik onder controle te houden. Via de MyYoufone app behoud je snel en makkelijk het overzicht.

Promo's

Ontdek de actuele promo's

Ontdek