Telecom pakketten vergelijken en besparen

Vergelijk jouw telecom diensten met andere providers en bespaar

Combineer diensten en stel uw pakket samen

Hoe werkt het?

1

Voer uw gegevens in

Op basis van uw gewenste diensten wordt een vergelijking opgesteld van de meest relevante producten
2

Filter en vergelijk

Verfijn de uitkomst van de vergelijking op basis van verschillende filters en criteria totdat u het product bekomt die aan uw behoeftes voldoet.
3

Kies een leverancier

U selecteert een product en kan direct intekenen. Als u overstapt, regelen wij of de nieuwe provider alles gratis. Hij zorgt ook voor de opzeg van uw huidige contract.

Onze meest recente artikelen

Wat betekent “EasySwitch”?

Easy Switch wil uw overstap van de ene provider van internet, mobiele of digitale tv diensten naar de andere faciliteren op basis van een unieke easy switch code die gekoppeld is aan uw abonnement. Op basis van deze code wordt de overstap tussen twee operatoren gefaciliteerd

Wie regelt mijn overstap en wat gebeurt er?

U hebt steeds de keuze om zelf uw overstap te regelen, maar de operator voor wie u kiest neemt dit proces meestal op zich.

Kan ik op elk moment overstappen en zijn daar kosten aan verbonden?

Operatoren mogen juridisch gezien klanten maar maximum 6 maanden aan zich binden. In de realiteit hebben alle operatoren deze minimumtermijn laten vallen en kunt u als klant op elk moment en kosteloos van telecomoperator of provider veranderen. Let wel, hebt u een product met een smartphone genomen, dan kan het zijn dat de operator het uitstaande bedrag van de smartphone aanrekent in functie van de resterende tijdsduur van uw contract.

Bespaar met onze partners

Onze partner: MijnEnergie.be

Energieleveranciers vergelijken via MijnEnergie.be is snel en gratis. Je kan de prijzen van gas en elektriciteit vergelijken op basis van jouw jaarlijks verbruik of type woning.
Naar MijnEnergie.be

Onze partner: spaargids.be

Vergelijk op spaargids.be de verschillende vormen van sparen om het hoogste rendement te halen. Vind er bovendien de goedkoopste lening voor uw voertuig of de laagste rente voor uw woninglening op de markt. Daarnaast kan je er ook de actuele condities van de verschillende TAK 21 spaarverzekeringen vergelijken.
Naar spaargids.be

Onze partner: Independer.be

Vergelijk autoverzekeringen, bekom de nodige informatie en vraag onmiddellijk je contract aan via Independer.be. Onze experten staan steeds voor je klaar om je vragen te beantwoorden.
Naar Independer.be